Vans Scoate la Taraba Adidași cu Metallica

Vans împreună cu Metallica

Parcă ieri lansau cei la Converse o serie de adidași cu semnăturile mai multor trupe de rock care au făcut înconjurul lumii (mai puțin în România). Ei, primăvara asta a venit rândul celor de la Vans să bată felia cu Metallica.

Vans are o lungă istorie de asociere cu industria muzicală, în special cu trupe rock, underground, chestii care prind la puștani. O bună parte din demersurile de promovare pe care le fac se învârt în jurul organizării de turnee de skateboarding și alte sporturi ‘extreme’ asociate cu concerte ale acestor trupe.

Dincolo de asta, în ultimii ani au lansat câteva modele clasice personalizate în colaborare cu diverse trupe care au ceva public în lumea asta. Mai întâi au fost cei de la Kiss, după care s-au lipit de cei de la Iron Maiden.

Ei, se pare că acum e momentul să facă o treabă ca lumea și cu Metallica. Așa că au băgat două variante ale modelelor SK8-HI și Slip-On, inspirate de primul lor album, Kill ‘Em All. Practic au făcut un imprimeu cu coperta albumului.

Adidași Vans în colaborare cu Metallica

Pe lângă asta, se pare că fiecare membru al trupei și-a pus amprenta pe acești adidași. James a desenat un cap de schelet adorabil. Lars a ciordit un imprimeu de pe tobele sale. Kirk  nu am înțeles ce-a făcut cu o pană de chitară, iar Trujillo a montat un desen dintr-un calendar aztec.

Pe pagina oficială a adidașilor gagii de la Vans au postat câteva filmulele interesante cu membrii trupei. Mai jos este unul dintre ele.

Poți să afli mai multe despre compania Vans pe pagina pe care le-am dedicat-o aici pe site, iar dacă vrei să-ți iei niște încălțări, ia-ți niște adidași Vans de la MyCloset!

Nu în ultimul rând, dacă ți s-a părut interesant articolul ăsta, șăruiește-l cu prietenii!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: