Sneaker Freaker și Puma Bunyip

Sneaker Freaker cam este the real shit când este vorba de publicațiile care se interesează de adidași. Adică na, am lansat eu A1 Sneakers înaintea lor, dar au venit ăștia din urmă cu o echipă belea și resurse adevărate și au pus la punct o revistă super drăgălașă care este publicată o dată la 6 luni (parcă).

Și pentru că sunt ei the big cheeze în domeniu, Puma i-a luat la întrebări să vadă, poate pun la punct un mic parteneriat. Le-a cam ieșit!

După ce au stat îngropați în laborator luni întregi, au reușit să se târască afară plini de sudoare și ciufuliți, dar și cu o pereche de adidași care arată fantastic.

În principiu, au luat modelul Dallas care era în circulație de ceva vreme, l-au făcut bucăți și l-au aranjat după chipul și asemănarea lor. Și eu zic că le-a ieșit destul de drăgutz. (Btw, fuck off, nu cred în cacofonii)

În afară de faptul că talpa zici că-i făcută din aceeași plută care o găsești la butâlcile de Jidvei, au așa un aspect de adidași lifestyle drăgălași. Cred că merge să te urci și pe un skate în ei.

Sunt ei subțirei așa, dar nu știu acum dacă ar merge să ieși cu ei la plimbare vara… Cu efectul de seră care ne așteaptă prin București și restul zonelor joase din țară, s-ar putea să ofilești cactușii vecinei de deasupra când te descalți.

Anyway, măcar desfată-ți ochii cu ei, că nu cred că o să-i găsești prin țară

Uită-te și la decorul interesant în care i-au montat… cu paianjeni, ciuperci și mai știu eu ce păduchi găsești acolo 🙂

Sneaker Freaker Bunyip

Sneaker Freaker BunyipSneaker Freaker Bunyip

Leave a Comment

Previous post:

Next post: