Reebok ZigTech Redesenat de Giorgio Armani

ZigTech este cel mai avansat model de adidas lasat până în prezent de cei de la Reebok. Ei bine, se pare că acum modelul a ajuns pe mâinile lui Giorgio Armani care s-a apucat să-i dea un nou aspect și, poate, să-l facă să arate bine :d.

Am zis-o înainte și încă o susțin, nu aș umbla cu adidașii ăștia nici dacă viața mea ar depinde de asta. Dar culmea că au început să-mi placă. O fi de la marketingul lor sau ceva.

Faptul că acum până și Armani i-a considerat suficient de serioși ca să îi includă în una din colecțiile lui spune ceva. Nu știu exact ce, dar e de bine.

S-a zvonit că în colecția de primăvară/vară a Emporio Armani, EA7, vor fi incluse niște ediții speciale ale modelelor ZigPump, ZigLace și ZigTech Nano, în exclusivitate pentru femei.

Nu vor suferi modificări structurale. Vor fi schimbate doar culorile și, eventual, materialele. Toată tehnologia din spatele lor va rămâne aceeași.

Adidasul Reebok Armani ZigPumpAdidasul Reebok Armani ZigLaceOk, deci nu le-a ieșit cine știe ce reproiectare din câte se vede. Pot și eu să fac aceeași chestie cu un spray gri. Mă face să mă gândesc că Armani era în vacanță și secretara s-a ocupat de toată treaba.

Dar nu arată rău. Acum, poți să alergi în parc și să te prezinți bine în același timp:D Câștig de două ori!

Povestea cu performanța lor este aceeași ca și la modelele de bază: Talpa în zig-zag colectează toată energia de la impactul cu solul și o transferă cumva înapoi către picioare, astfel că cel care aleargă să folosească doar jumătate din energia necesară în mod obișnuit pentru același traseu.

Acum, povestea e una. Trebuie încercați.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: