Reebok Lansează Adidasul ZigTech Sonic

Cei de la Reebok sunt chiar foarte serioși cu modelul ZigTech și după cum se prezintă faptele, s-ar putea ca acesta să ajungă unul dintre cei mai bine vânduți adidași de anul acesta.

Săptămâna viitoare au planificat să lanzeze nou model din linie: ZigTech Sonic.

Prima dată când am văzut adidașii ZigTech am zis că sunt cea mai hidoasă chestie concepută vreodată. Nu puteam să-mi imaginez cum cineva cu capul pe umeri ar fi capabil să se coboare în așa hal și să poate o pereche de adidași din ăștia. Talpa lor zici că e scoasă din visul urât al vre-unui puști.

Dar, am văzut că din ce în ce mai multă lume se agită cu ei. Dacă și Armani a ajuns să îi personalizeze, înseamnă că e ceva de calitate la ei până la urmă. Încep să cred că adidașii ăștia sunt exact ca acele lucruri pe care nu reușești să le apreciezi de prima dată, dar până la urmă te îndrăgostești de ele.

Adidași Reebok Zigtech SonicChestia mișto e că până și ceea ce promit cei de la Reebok – “Energie pentru picioare” – s-ar putea să aibă ceva substrat adevărat. Încă nu i-am purtat, dar din toate relatările pe care le-am găsit pe net, chiar am ajuns să cred ca este un adidas fantastic pentru alergat.

Acum că aștept primele semne ale primăverii să mă apuc de alergat, este o șansă foarte mare ca o pereche de adidași ZigTech să fie alegerea mea.

Modelul ZigTech Sonic o să fie lansat săptămâna viitoare, dar pentru început doar în cadrul lanțului FootLocker. Dar uite-te la el… arată super! Chiar nu m-aș fi așteptat să spun asta vre-o dată, dar până la urmă cred că m-a cucerit…

Leave a Comment

Previous post:

Next post: