Obey și Generic Surplus Lansează Noi Adidași Pentru Vară

Baieții de la Generic Surplus au făcut recent un parteneriat cu Shepard Fairley de la Obey Clothing ca să creeze un model de adidas perfect pentru vara asta.

Generic Surplus, companie care și-a început activitatea în domeniu adidașilor în 2008, a reușit să prezinte în ultimii trei ani destule modele de adidași simpli și eleganți. Misiunea companiei spune că aceasta încearcă să capteze adevăratul spirit al Los Angeles-ului. De asta au in general adidași monocromatici, fără vre-un semn de marca pe undeva.

Shepard Fairley și-a lansat propria companie de îmbrăcăminte în 2001, ca pe o modalitate prin care să-și exploreze mai departe talentul artistic. Avea deja o istorie destul de bogata în artă, fiind unul dintre cei mai cunoscuți artiști cu stenciluri din lume. Inspirându-se din stenciluri și skateboarding, Generic Surplus a ajuns destul de repede unul din brandurile favorite ale multora.

Adidași Obey și Generic SurplusModelul de adidași lansat de aceste două brranduri este perfect pentru vara. Fiind în esență o plasă, poți să umblii o zi întreagă și să te simți ca  și cum ai umbla desculț pe plajă.

Se prezintă în trei culori: alb, blew marin și maro. Interesant e că fiecare adidas are niște șireturi ca de bocanc, dâmdu-le astfel un aspect mai fioros. Mișto!

Modelul o să fie lansat mai târziu luna asta, cu un preț de vre-o 65 de dolari.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: