New Balance Pe Cale Să Lanseze Adidași Inspirați de Mickey Mouse

Deocamdată în ediție limitată, e posibil ca adidașii runDisney să iasă în publicul larg foarte curând

Deocamdată în ediție limitată, e posibil ca adidașii runDisney să iasă în publicul larg foarte curând

Disney e în foame de bani și căută peste tot să-și rotunjească veniturile. Așa că atunci când s-a ivit posibilitatea să intre în parteneriat cu New Balance ca să scoată niște adidași cu Mickey și Minnie Mouse, amândouă companiile au sărit cu capul înainte.

Și le-a ieșit ceva. Cele două modele au fost lansate, dar cel puțin pentru moment, sunt disponibile doar ca produse oficiale la crosurile și maratoanele runDisney, deci sunt deocamdată în ediție limitată.

Totuși, pare-se că există planuri pentru o lansare mai amplă, dată fiind publicarea unui filmuleț care oferă șansa atât fanilor Disney cât și New Balance să vadă cum au prins viață aceste modele.

Filmulețul are și un mesaj interesant:

Intră în culisele New Balance ca să vezi ce rol au jucat amintirile din copilărie legate de Disney în proiectarea noilor adidași runDisney.

Te-ai aștepta să vezi o pereche de adidași copilărești, cu imagini de-ale lui Mickey mouse pe ei, cum a făcut Jeremy Scott pentru Adidas.  Dar nu, chiar au avut grijă să fie ‘inspirați’ de cele două personaje, nu să le imprime pur și simplu. O idee bună, pentru că nu știu câți oameni cu capul pe umeri ar vrea să umble în niște șoșoni cu Mickey pe ei.

Sunt sigur că dacă le merge bine, o să bage modele și cu celelalte personaje.

Ei, acum sincer, desenele Disney nu m-au dat niciodată pe spate. Cam pentru Fetițe.

Ce mi-ar place să văd, totuși, ar fi ca bagabonții aia de la Warner Brothers să facă o chestie similară. Cu personaje ca Buggs Bunny, Yosemite Sam sau Daffy Duck, chiar cred că s-ar vinde adidașii ca covrigii.

Ei, ce părere ai despre modele astea? Eu zic că-s inteligente și bine calculate. Trebuie să fii fan Fan Disney ca să-ți iei așa ceva, dar pentru că sunt totuși destul de simple, ar putea avea succes și la publicul larg.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: