New Balance 576 in Culori de Iulie

New Balance 576 in Culori de Iulie

Cum îmi place să mă repet, New Balance 574 este cel mai căutat model pe care îl are firma și, evident, tot în el își investesc băieții mare parte din resurse. Nu-i de mirare, atunci, că la fiecare săptămână sau două mai dau drumul la câte o nouă gamă de culori, doar ca să țină oferta proaspătă și pe pasionați în suspans.

Astăzi au dat de știre despre trei noi variante ale lui 576 care vor fi lansate în iulie. Toate trei vor avea partea superioară făcută integral din piele, iar culorile vor fi simple: un negru, un albastru și un maroniu deschis pe care băieții îl numesc “piersicuță”. Cu câteva accente gri în jurul emblemei și la șireturi. Tălpile vor fi identice, cu o combinație de alb, negru și bej în jurul călcâiului.

În esentă, nimic spectaculos. Același mărie, altă pălărie.

Tocmai de aia, dacă vrei să-ți iei și tu o pereche, ai să găsești la MyCloset o ditamai colecție de adidași New Balance 574

new-balance-576-blue-grey-july-2013 new-balance-576-peach-july-2013

Grammar Nazi noiembrie 25, 2013 la 9:21 pm

Ai o problema cu reflexivul la repetitia ta… fara suparare… la fel cu 99,9% din ramani care folosesc cu indarjire „ma repet”.
Nu te repeti, prietene, doar repeti.
„cum imi place sa repet”… nu ti se pare ca suna mai bine, ce parere ai?

Cele bune.

Răspunde

Eugen noiembrie 25, 2013 la 11:07 pm

Respect infinit ca mi-ai adus la cunostinta 🙂 Am trecut si eu printr-o faza mai retardata. S-a lipit de mine de cand am nimerit la Bucuresti :))

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: