Kobe Bryant este „The Black Mamba”

Am dat mai devreme peste un filmuleț foarte mișto făcut de cei de la Nike Basketball, în care Kobe Bryant este „The Black Mamba”.

În el, regizorul Robert Rodriguez vine la Kobe Bryant cu o propunere pentru un film plin cu explozii și efecte speciale care îți taie răsuflarea, iar Kobe este personajul principal.

Primul personaj care apare în film este “The Crippler”, care este jucat de Ricky Rourke sau actor tare pe cere și-l permit. L-au găsit pe Danny Trejo, din Grindhouse și Machete. Binanțeles că The Black Mamba are grijă de el cu instinctul lui criminal. Îl rupe dintr-o lovitură.

Kobe Bryant este "The Black Mamba"Planul șefului cel mare e să dovedească faptul că Kobe poate fi înfrânt și să-i ciordească adidașii drept trofeu. Adidașii trebuiesc afișați peste tot pentru că astfel pot avea un buget mai mare pentru film și, implicit, explozii mai spectaculoase.

Ca să-l prindă, îl trimite pe cel mai bun om al său, Mr. Suave, jucat de George Clooney… sau alt megastar pe care nu și-l permit, dar căruia îi place basketul: Bruce Willis.

Bossul este jucat de Kanye West însuși, nu alt superstar mai accesibil.

Filmulețul a ieșit belea de tot. Ăștia de la Nike au scot întotdeauna reclame mișto. Așa cum apare aici, îl și văd transformat într-un film în toată regula, mai ales ca Rodriguez a cam scos numai filme de astea pline de explozii și foc fără rost (Grindhouse, Machete).
The Black Mamba este porecla pe care și-a pus-o Kobe singur. Numele vine la unul dintre cei mai veninoși șerpi din Africa. Toată lumea zice că și-a ales porecla asta tocmai pentru că atacă întotdeauna pe teren și este de neoprit.

.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: