Ken Block cu DC Shoes si GoPro in Rusia

Ken Block in Rusia
Toata viata mea, nu am inteles care-i povestea cu Ken Block si cu DC Shoes. Cum de face el toate filmele astea de te dau pe spate si cati bani trebuie sa primeasca de la DC, pentru ca sunt ani de cand tot distreaza lumea pentru ei.

Ei, astazi am descoperit America. Baiatul asta este cofondatorul DC Shoes, aia-i smecheria. In 1994, el si cu inca un gagiu au fondat compania. Asta-i combinatia. Buna dimineata!

Si stii carei partea idioata? Cand am scris articolul despre adidasii DC Shoes, am pomenit si despre el, dar nu am facut legatura intre Ken Block si .. the Ken Block.

Meanwhile, uite aici cum arata ultima lui plimbare prin Rusia.

De data asta are un Ford Focus S2, dar ce promoveaza in primul rand sunt camerele video GoPro pe care le poti gasi si la noi, impreuna cu toate accesoriile ca sa le poti agata de orice te taie capul, de la motocicleta pana la veioza.

Bietul Ford este blindat de astfel de camere. Numai inauntru cred ca sunt vre-o 25. Restul de vre-o 100 sau cate-or mai fi sunt imprastiate in padure, printre cucuvele si veverite.

Deci, daca acest filmulet te-a inspirat, arunca o privire pe la eMag sa vezi care-i treaba cu camerele video GoPro Hero 3

Leave a Comment

Previous post:

Next post: