Cum Ți-ar Sta cu Adidași ca ai lui Buggs Bunny?

air-jordan-viii-bugs-official-images-3

Mai ții minte filmul Space Jam de prin ’96? Ok, dacă abia atunci apăreai în peisaj, probabil că nu l-ai prins de la lansare, dar sigur l-ai văzut mai târziu.

Ăsta a fost unul din filmele favorite ale copilăriei mele. Aveam 8 ani când a fost lansat, deși cred  că și eu l-am văzut mai târziu. Habar n-aveam cine-i Michael Jordan și nici nu aveam încă bine definită noțiunea baschetului, dar odată ce am văzut Space Jam, am știut că el e baschetbalistul meu favorit iar Chicago Bulls echipa mea de suflet.

Povestea, din câte-mi amintesc, era foarte drăguță: Toate personajele Looney Toones, sunt provocate la un meci intergalactic de baschet de către niște invadatori extratereștrii. Dacă e să câștige, super, dar dacă nu, urmează să devină sclavii lor.

Bineînțeles, cu o echipă fantastică formată din Buggs Bunny, diavolul tasmanian, Sylvester și Tweety, Daffy Duck și restul, n-au de ales decât să găsească un antrenor care să-i învețe meserie.

Ei, și de aici începe aventura cu Michael Jordan.

Revenind, Buggs Bunny purta pe teren anumiți adidași. Era vorba de o pereche de Air Jordan VIII fără de care meciul ar fi fost pierdut.

Se pare că Nike are de gând să-i repună în circulație anul ăsta, pentru sezonul de vară. Mai exact, o să fie lansați pe 20 aprilie.

Uite câteva imagini:

air-jordan-viii-bugs-official-images-1 air-jordan-viii-bugs-official-images-2

Leave a Comment

Previous post:

Next post: