Bape Își Lansează Colecția De Vară

Cei de la Bape au fost întotdeauna puțin mai săriți când era vorba să lanseze un o colecție nouă. Ba de multe ori nici nu era nevoie să lanseze ceva ca să facă lumea să se ia de cap.

Dar se pare că nu e nevoie să facă mare tamtam întotdeauna și chiar pot să scoată ceva drăguț fără să strige în gura mare.

Colecția pe care au pregătit-o pentru pentru sezonul de vară 2011 aduce o serie de elemente vintage care aproape că te fac nostalgic după ‘vremurile bune’, indiferent ce-o însemna asta.

Ședința foto pentru colecția asta a fost făcut-o cred in fața unei vulcanizări, unde șefu’ zici că-i profesorul din “Înapoi în viitor”. Nu că nu ar sări în evidență și așa, dar ăsta poartă pijamalele lui Bape peste alte izmene, tot Bape..

Toate pozele arată ca și cum ar fi fost găsite în beciul vre-unui moș de 80 de ani. Șterse și prăfuite.

Bineînțeles, peste toată grămada de chestii vintage, Bape a adăugat și niște accente moderne. Cam toată colecția e făcută din materiale ușoare care te lasă să respiri.

Sunt acolo câteva modele de tricouri polo, niște șepci, blugi și bineînțeles, niște modele de adidași.

E interesant să-i vezi pe cei de la Bape făcând și altceva decât chestii țipătoare, cum au fost toate colecțiile lor e dinainte. Sunt curios dacă prețurile încă te mai fac să te urci pe pereți:))

Colecția Bape Petru Vara 2011Colecția Bape Petru Vara 2011Colecția Bape Petru Vara 2011Colecția Bape Petru Vara 2011

Leave a Comment

Previous post:

Next post: