Ce Legătură Au Sandalele lui Jeremy Scott cu Muzeul Antipa?

Sandale Jeremy Scott

Dacă știi câte ceva despre ce face Jeremy Scott la Adidas, atunci poate că nu te dă chiar pe spate ultima lui scorneală. Dacă nu ai auzit de el, ceea ce trebuie să știi este că gagiul e un mare maimuțoi.

Da, de câțiva ani în coace, Adidas l-a luat în echipă pe băiatul asta care la fiecare câteva săptămâni sau luni mai bagă câte un șoșon cu care să vuiască lumea.

Are niște idei date dracului, dar eu n-aș putea să port așa ceva. Nu că aș fi conservator, dar pur și simplu trebuie să fii scrântit ca lumea ca sa ieși pe stradă cu așa ceva.

De fapt, ar fi câteva modele cu care aș ieși la plimbare, dar ar trebuie să-mi iau și perechea aia de coaie de oțel pe care o țin în rezervă ca să pot supraviețui ridiculilor semenilor noști care nu înțeleg moda 🙂

Ei, ultima fiță cu care a apărut sunt sandalele astea care m-au trimis cu gândul la expoziția “The human body” care se deschide la Antipa pe 22 Martie. Nu știu dacă a inventat sandalele inspirându-se cumva de acolo sau am mintea bolnavă și îmi imaginez doar hoituri, dar eu asta văd: un maxilar cu câteva urme de țesuturi stilizate.

sandale-jeremy-scott-1

sandale-jeremy-scott-2

sandale-jeremy-scott-3

sandale-jeremy-scott-4

Apropo de Antipa, neapărat să mergi! Ia-ți prietena sau prietenul de-o aripă și țup țup la muzeu. O să fie cea mai educativă plimbare din viața ta. Și poate o să te ajute să scapi de țigări, când o să vezi cum arată live ciuma care-ți crește în plămân de la alea 5 kile de cenușă.

Revenind, dacă vrei totuși încălțări de oameni cu capul pe umeri, intră pe MyCloset unde găsești destule sandale pentru bărbați și femei.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: