Ce Adidași Arată Bine Cu Blugi Bootcut

M-a tot rugat multă lume să le sugerez niște adidași care arată bine cu diverse articole de îmbrăcăminte, iar o întrebare pe care am auzit-o mai frecvent este legată de o potrivire perfectă între adidași și blugi bootcut.

Ce combinație te face să te simți cel mai bine?

Eu port blugi bootcut tot timpul, așa că asta e domeniul meu de expertiză. Îmi plac foarte mult pentru că arată bine, îmi fac picioarele să arate masculin. Urăsc să vad pe stradă bărbați purtând blugi din ăia mulați. Lăsați blugii ăia pentru fete. Ele au forme care să le arate. Noi nu.

Deci, care sunt câteva modele de adidași care să te facă să-ți stea și să te simți bine?

Din experiența mea, orice chestie de la Vans, DC Shoes sau orice alt model de adidas puțin mai masiv se potrivește perfect cu blugii bootcut.

Adidași Vans Tony TrujilloMi-am luat mai de mult o pereche de adidași Vans Tony Trujilo care arată belea. Nu e alt cuvânt care să-i descrie. Adevărul e că arată bine indiferent ce am pe mine. Cred că aș putea să ies purtând doar adidașii ăștia și boxeri, și tot ar zice lumea că-mi stă bine.

Chiar și modelul clasic Vans Slip-On o să meargă perfect cu blugii tăi.

Dreaq.. e ceva care nu arată bine cu niște adidași Vans? Poate un costum…dar și cu unul din ăla sunt sigur că poți să găsești o combinație care să iasă bine.

Ai putea să te uiți și la adidașii Air Jordan. Cu ăștia, în schimb, nu pot să-mi imaginez ce altceva decât blugi bootcut ai putea să porți. Orice altceva nu ar face decât să arate ca dracu.

Care-i problema cu blugii bootcut?

Am văzut pe unii că se plâng că sunt modele de adidași care fac ca picioarele să pară mai mari. Să fim serioși, când îți iei o pereche de blugi din ăștia ce te aștepți? Ei oricum îți fac picioarele să pară mai butucănoase. Dacă îți pui o pereche de adidași mititei, o să arate aiurea de tot.

Dacă îți alegi, de exmplu, o pereche de Converse Chuck Taylor, nu numai că o să arate ca și cum ai merge pe scobitori, dar o să-ți distrugi și blugii. Am plecat așa odată cu Converșii și arătau aiurea rău, pe lângă faptul că îmi târâiam blugii pe jos… (Și nu vrei să faci asta când umblii prin cârciumi 🙂 ).

Ce trebuie să cauți este o pereche de adidași bine dimensionați ca să nu arate aiurea. Apoi, trebuie să te asiguri că zona călcâielor e suficient de largă ca să îți țină blugii să nu se târâie pe jos. Atât.

Sper că te-a ajutat!

P.S. Dacă știi și alte modele care se potrivesc cu genul ăsta de blugi, lasă un comentariu mai jos.

AnaNan ianuarie 13, 2012 la 2:49 am

Imi place cum spui chestii! Invitatia la comment e mortala! (Asa da! 😉

Răspunde

Eugen Lisov ianuarie 13, 2012 la 4:08 pm

Sarumana:) Ma bucur ca-ti place. Am invatat de la cei mai buni 😛

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: