Air Yeezy II Imperial (PMK Custom)

Și pentru că Air Yeezy II a fost cel mai așteptat adidas al momentului, era inevitabil să nu apară în scurt timp și câțiva gagii care să zică “nu dom’le, nu-i suficient…” și să-și facă niște Air Yeezy personalizați.

Așa au făcut bomboneii de la PMK și magazinul Villa de undeva din Philadelphia și au lansat un adidas personalizat, pe nume “Air Yeezy II Imperial (PMK Custom)”.

Trebuie să recunoști că partea superioară arată interesant și sunt sigur că nu te-ar deranja să pui o pereche în picioare. Îmi plac și sireturile care se termină cu niște gămălii pătrățoase în aceeași culoare aurie. Sunt curios totuși cum ai putea să schimbi șireturile?

Și cum prezentarea înseamnă totul, adidașii ăștia vin într-o cutie care bate mai degrabă a servietă în care găsești armele lu James Bond sau butonul roșu.

Totuși.. dacă faci un pas în spate și te uiți mai bine, arata puțin cam kitchioși…  Auriul ăla parcă țipă de departe “COCALAR!!!”, iar verdele sau ce culoarea cuculoi o fi ala de pe talpă nu se potrivește sub nicio formă cu restul.

Băi, nu știu… Air Yeezy II arată draguț în sinea lui, dar parcă toată  gălăgia făcută în jurul lui nu prea își are locul. Sunt mișto, dar nu atât de mișto încât să dai atâția bani cât cer baieții aia.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: