Air Yeezy II – Cel Mai Așteptat Adidas Din Lume?

A ajuns și pe la urechile mele puțin mai devreme că cică vuie lumea că Nike lansează zilele astea, pe 9 Iunie, cel mai cel dintre adidașii lumii. Cu genul de articole care spun că lansarea asta atrage mulțimi la fel de mari ca iPhone 5, te face să te gandești… ce plm e și cu lumea asta? Care-i marea șmecherie cu adidașii ăștia?

Coadă la Air Yeezy IIPăi, nu prea îmi pasă mie despre tipul ăsta, dar aparent Kanye West cam este unul dintre hip-hop-erii momentului și toată lumea se agită să pună mâna pe orice chestie pe care a reușit să transpire sau să dea o flegmă.

Ei bine, cu adidașii este la fel. Air Yeezy II, așa cum repetă în cor toate articolele pe care le-am văzut, sunt modelați după forma piciorului lui Kanye West și evident orice copil vrea și el o pereche.

Treaba este că este foarte probabil ca modelul ăsta să ajungă de colecție, fiind fabricat în ediție limitată… la cât pot să vândă 🙂

Șacalii, la fel ca la meciurile de fotbal, au început să se strângă la ușa magazinelor, cu cortul, ca să pună mâna pe primele modele și să le revândă ulterior. Am citit pe undeva că maimuțoii ăștia pot să scoată până la 2500 de dolari pe o pereche. Afacere, ce naiba… O căruță de bani și acum, dar dacă îi vând peste câțiva ani, pot scoate o mică avere pe ei.

Nike și-au făcut temele și au avut grijă ca înainte să dea drumul la Air Yeezy II pentru toată plebea să facă în așa fel încât niște mici VIP-uri să fie văzuți purtându-I cu câteva săptămâni înainte de marea lansare.

Recunosc, arată super drăguț. Chiar nu mi-ar strica o pereche. Dar tot n-aș sta la coadă cu zilele, cum fac maimuțoii ăia…Nike Air Yeezy IINike Air Yeezy II

 

Leave a Comment

Previous post:

Next post: