Adidași Vox Footwear

E puțin redundant felul în care am formulat numele, dar chiar așa se numește firma. Mergând mai departe…

Vox Footwear este un brand specializat pe producerea de încălțăminte și alte articole de îmbrăcăminte pentru skateri. Nici nu se obosesc să se întindă și pe alte nișe. Este o mică firmă californiană care a luat ființă pe undeva prin 2005. Cu alte cuvinte, este explicabil de ce probabil n-ai auzit depre ea.

Cu toate astea, eu am cam văzut-o prin magazine când ieșeam și eu să mai iau o pereche de adidași sau chiloți. Nu luat-o în seamă pentru că nu m-a atras cu nimic logo-ul ei, iar modele oricum erau similare cu ale altor firme de articole pentru skateboarding.

Și totuși de ce am ajuns să vorbesc despre adidașii Vox?

Adidași Vox FootwearAsta pentru că cred că (și de-al dracu las cacofonia asta) lumea ar trebui să-și cumpere și alte chestii în afară de Vans și DC Shoes. Să ieșim din clișeu, măcar așa.

Și pentru că am dat la MyCloset peste o colecție foarte drăgutză de modele Vox. Când le-am numărat mi-au ieșit vre-o 17. Când citești asta, poate că se mai schimbă aritmetica.

Câte-or fi, chiar mi-a plăcut ce am văzut și m-ar tenta să-i testez câteva zile. Trebuie, însă, să recunosc… nu prea au nimic original. Pe bune. Dacă iei și schimbi eticheta cu Vans, nu ai putea să faci diferența. Singura chestie care este diferită este talpa care nu este în model de pătrățele ci în zig-zag. Ca de la cer la Pământ, frate.

Ca preț iarăși nu se deosebește, media fiind tot pe undeva pe la 250 de lei. Nu știu acum cât de confortabili sunt, dar dacă au respectat principiile de construcție ale unui adidas de skate, atunci totul ar trebui să fie în regulă. Și chiar de n-ar fi confortabili, nu-i brânză că oricum îi tocești foarte repede și te poți întoarce la un alt brand favorit.

Cum fac cu promovarea?

Păi în nici un caz nu au atâția bani ca să-i arunce pe campanii TV impresionante. Fac și ei exact ca toate celelalte firme de skate: își aleg câțiva atleți și-i sponsorizează. Îi trimit la tot felul de competiții, îi filmează și apoi pun acele montaje pe net.

Pe site-ul lor ai să găsești o secțiune dedicată pentru aceste filmulețe. E interesant să stai așa să te uiți la câteva dintre șmecherile pe care știu baiețeii ăștia să le facă.

Uite aici una dintre micile capodopere:

Deci, care-i concluzia cu Vox ăsta?

Ideea este că merită încercați. Lumea nu trebuie să se învârtă în jurul lui Vans, chit că sunt ei the shit. (Și acum mă oftic pentru că nu am găsit în București un magazin decent care să-i vândă). Adidașii Vos sunt la fel de drăgălași, chiar dacă sunt disponibili în mai puține modele.

Așa că, uită-te la această colecție și dacă îți place vre-o unul, cumpără-l să vezi ce știe să facă.

Nu uita să ne spui aici ce impresie ți-au lăsat!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: