Vans și Marvel Lansează Adidași cu Super-Eroi

Tuturor ne plac povestile cu super eroi. E parte din firea noastra ca oameni sa ne atraga niște personaje care descoperă că au câte o putere fantastică pe care o au din naștere sau pe care au căpătat-o mâncând borhot.

E adevărat că a trebuit să ajung pe la vre-o 20 de ani ca să mă apuce și pe mine cu adevărat nebunia cu filmele astea, dar cel puțin cele apărute în ultimii ani chiar au fost drăgălașe. În afara de Spiderman. Spiderman pute.

Ei, a fost odată ca niciodată o companie numită Marvel care și-a clădit reputația creând o serie de personaje memorabile care au înnebunit puștii de la 3 ani în sus, nu numai în Statele Unirii, ci pe tot globul.

Dacă întrebi pe orice Gheorghe de pe stradă, știe mai mult ca sigur să-ți spună câte ceva despre Spiderman, Iron Man, X-Men, Captain America sau Hulk. Cu pleiada de filme în care au apărut in ultimul deceniu sau mai mult (și trebuie spus că sunt făcute al dracu de bine), aceștia continuă să capteze imaginația copiilor, ba chiar și a oamenilor mari care nu au ajuns pensionari imediat cum au teminat scoala.

Nu este locul potrivit ca să povestesc despre jucăriile bazate pe aceste personaje pe care le-a lansat compania. O să spun, însă, că Marvel și cu Vans au bătut felia și au pregătit o nouă colecție de adidași inspirată fix din universul acestor super eroi.

Noua linie de adidași va fi lansată cu  Iron Man, Spider-Man și echipa rachetă, The Avengers. Nu am idee dacă vor să continue și cu alte personaje pe viitor, dar aproape aș băga mâna în foc pentru varianta în care o să o facă. Uite aici câteva poze:

Adidasi Vans - Marvel Adidasi Vans - Marvel Adidasi Vans - Marvel

E clar că fanii Marvel sunt mulți iar anii trecuți au dovedit că lumea chiar vrea să poarte adidași tematici. Vans este firma potrivită pentru asta. După ce au avut succese răsunătoare cu adidașii inspirați de diverse trupe rock, punk și altele, treaba cu super eroii o să meargă ca unsă.

Îmi pare rău să o spun, dar cred că nu o să ajungă niciodată pe la noi în țară.

Dacă vrei totuși niște adidași de skate ca lumea, intră pe MyCloset unde ai să te lovești de o grămadă de modele Vans pe care nu prea le vezi prin magazine.

Mai jos poți să vezi un filmuleț drăgălaș pe care l-au pregătit băieții. Efectele speciale or să te dea pe spate:)

Dacă vrei să afli mai multe, intră pe pagina dedicată adidașilor Vans de aici de pe site în care sunt prezentate mai multe lucruri interesante pe care le face compania.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: