Adidași Salomon

Dintotdeauna am avut o imagine foarte drăguță despre Salomon. Băieții ăștia sunt o firmă care produce tot felul de articole sportive de iarnă de cea mai bună calitate.

In general, cam tot ce e legat de pârtie, ei sunt pe felie. Schiuri, snowboarduri și toate echipamentele adiacente.

Ei bine, între ’97 și 2005, Salomon a fost cumpărată de cei de la Adidas, (cu câteva căruțe e bani. Chiar și numele corporației a fost schimbat în Adidas-Salomon AG, dar deja deviem de la subiect).

Cu ocazia asta, tot ce era tehnologie a fost impărtășit și au apărut astfel grămezi de noi modele de imbrăcăminte și echipamente e toate felurile.

Cei de la Salomon au ciordit tot ce era de știut de la Adidas, un fel de Dumnezeu in materiede adidași, și au lansat o linie nouă de adidași pentru trecking sau drumeții pe munte. Cum vrei să le zici.

Adidași Salomon

De unde îi găsesti?

Am văzut că Salomon și-a deschis un magazin in București în centrul vechi acum vre-o doi-trei ani, unde au niște modele de adidași de te dau pe spate.

Adidașii aștia de trecking sunt țâța mâții. Au în ele toată tehnologia care te ajută să stai pe picioarele tale și să nu pici în prăpastie. Știi tu, chestii din alea gen GoreTex și altele. Și, normal… prețul e pe măsură.

Poți să găsești adidașii Salomon și pe internet, pe MyCloset de exemplu.

Am văzut că au și niste modele puțin mai dubioase la care chiar nu am reușit să le găsesc o logică. Mă refer la alea din familia RX. Arată ca niște papuci din aia cu talpa groasă de 3cm. Care e explicația? Eu știu, poate că după ce ăștia de la Adidas i-au lăsat din lesă, și-au luat-o în cap și au zis ca merită să trântească și niște modele de șlapi, că na, tot se poartă.

Oricum, cunoscătorii or să se orienteze spre adidași Salomon real shit, nu chestiile alea pentru copii.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: