Adidași Personalizați de Sekure D.

Dacă te gândești că ai văzut totul în materie de adidași, atunci s-ar putea sa ai o mare surpriză când o să vezi ce pune la cale renumitul designer de adidași personalizați, Sekure D, în următoarele zile.

A menționat pe site-ul lui că în ultima vreme a experimentat cu o gamă nouă de culori, nu tocmai lejer de utilizat pentru el.

A ieșit însă cu niște combinați de rup gura târgului. De exemplu, modelul ăsta de “spumă de mare” e belea rău.

Sigur nu a fost ușor, dar uită-te cum arată.. Supărat rău.

Adidas Sekure D Nike 'Life Aquatic' Dunk High

Merită. Cum a zis și el, ce mod mai bun de atermina săptmâna decât lansarea unui nou model personalizat. Modelul de bază, ca și cele care urmează să fie lansate, sunt bazate pe adidasul Nike Dunk High.

Luna asta marchează lansarea oficială a primei colecții de adidași personalizați ai lui Sekure D. Gama va cuprinde, printre altele, modelele “Mr Freeze” Dunk High, “Daywalker” Dunk High și “Mummy” Dunk High.

Poți să arunci o privire mai jos. Imaginile le-am săltat de pe pagina lui de Facebook. La modelul “Mummy” nu am decât modelul dunk Low, dar poți să-ți faci o idee despre ce e vorba.

Adidas Sekure D Nike 'Mr. Freeze' Dunk HighAdidas Sekure D Nike 'Daywalker' Dunk HighAdidas Sekure D Nike 'Mummy' Dunk High

Colecția va fi disponibilă în exclusivitate pe site-ul Royalefam.com începând cu 18 Februarie, deci nicio șansă să apară și în România.

Prețul se va învârti tot în jurul a 400-500 de dolari. Modelul “Life Aquatic”, lansat mai devreme luna asta costă  425 de dolari, deci modelele noi nu au cum să fie cu mult diferite.

Sună cam mult, pentru orice buzunar. Dar totuși, pui mâna pe o piesă de artă, nu orice chestie. Chit că pe urmă calci în noroi cu ei, dar asta e altă poveste 😀

Leave a Comment

Previous post:

Next post: