De Unde Să-Ți Iei Adidași Originali

Ideea asta de adidași originali m-a amuzat întotdeauna. Tot timpul aud câpe câte cineva care își ia ba o țoală, ba o altă chestie drăguță, dar toate originale.

Dar ce înseamnă asta de fapt? Nimeni nu știe.

Ce cred eu că ințelege lumea prin chestia asta este adidași facuți de un brand foarte puternic. Ma gândesc la Adidas, Puma, Nike și încă vre-o 5.

Asta spre deosebire de ăia vânduți la tarabe, care sunt copii aduse pe sub mână în țară.

Dar totuși, dacă nu sunt făcuți de Adidas, nu înseamnă automat sunt de proastă calitate. La fel cum nici faptul că nu recunoști firma nu înseamnă că sunt făcuți într-un garaj de către Fantoma SRL.

Mai există și branduri mai puțin cunoscute care nu au ditamai bugetul de promovare, dar au totuși încălțăminte de calitate.

Adidași Originali

Adidașii contrafăcuți

Problema cea mai mare este însă cea legată de adidașii contrafăcuți. De regulă, cei care se ocupă de așa ceva copiază așa-zișii adidași de firmă. Nu se încurcă cu modele ieftine. Și eu, dacă m-aș apuca să fac încălțăminte, i-aș copia pe cei mai buni.

Și cel mai rău e că le copiază atât de bine că nu prea mai poți să le deosebești de produsele originale. De multe ori le pun la vânzare la grămadă cu modelele de bază.

În calitate de simplu cetățean, nu prea ai cum să te prinzi că sunt sau nu originali.

Aici nu ai de ales decât să speri la onestitatea vânzătorului sau a celui se ocupă de aprovizionarea magazinul.

Cel mai bun sfat în privința asta este să îți cumperi adidașii de la un magazin cu reputaţie. Altfel rişti să dai de aceeași situație ca la tigările de contrabandă unde nu știi exact ce cumperi.

Ce magazine îți recomand?

Personal, consider că cei la MyCloset.ro conduc o afacere de calitate şi vând numai marfă ca lumea. Și au și un serviciu clienți foarte de treabă care e gata să te ajute oricând ai nevoie. Mergi acum să le vizitezi site-ul.

Un alt magazin ca lumea pe care îl recomand, dar cu care recunosc că am mai puțină experiență, este 3Suisses.ro. Păcat că gama de adidași pe care o au la vânzare e cam mică, pentru ca altfel erau favoriții mei. Află mai multe.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: