Adidași Lanvin

Lanvin este una dintre cele mai vechi case de modă din Franța. A fost înființată de Jeanne-Marie Lanvin în 1889 și a fost foarte repede recunoscută pentru costumele pe care le crea pentru fetițe. Datorită numeroaselor ei articole ‘mama și fiica’, a ajus ca la un moment dat să creeze vestmentația pentru cele mai renumite famili din Europa.

Casa de modă Lanvin a experimentat cu mai multe articole de lux de-a lungul istoriei sale, însă de designul adidașilor s-a paucat foarte recent. M-am uitat la modelele oferite de aceasta și sincer, chiar arată bine.  Modelul din pânz cu imprimeu de piele de șarpe arată bestial rău.

Adidași LanvinMajoritatea modelelor de adidași pe care le oferă Lanvin sunt destinate femeilor. Chiar designerul lor principal, Alber Elbaz a zis “Este despre o femeie, o dorință, o nevoie”. Puțin voodoo pentru mine, dar înțeleg 🙂

Saltul brusc de popularitate al adidașilor Lanvin

Brandul Lanvin a primit brust un plus de imagine prin mai 2009 când prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a fost fotografiată purtând o pereche de adidași Lanvin din piele la un eveniment de ajutorare a săracilor in Washington.

Unii au criticat-o pentru faptul că s-a prezentat intr-o pereche de adidași scumpi (cam vre-o 540 de dolari) la un eveniment care o ținută mai puțin ostentativă.. eu cred însă că nici nu s-a gândit la asta când a ieșit din casă. Pur și simplu a apucat cei mai la îndemână adidași și a tăiat-o.

În schimb, mișcare a avut un efect surprinzător pentru imaginea Lanvin. Înainte de asta abia dacă știa cineva de existența brandului… despre faptul că mai produceau și adidași nici nu se pune problema.

Am văzut că toate modelele lor au prețuri puțin cam piperate.. între 400 și 700 de dolari. Nici Nigo de la A Bathing Ape nu-i atât de lacom. Dar pentru cei care sunt interesați de exclusivitate… oho, nu cred că se există branduri mai exclusive de atât… ce om cu capul pe umeri este dispus să arunce atâția bani pe o pereche de adidași?

Oricum, chiar imi place modelul din pânză cu imprimeu de piele de șarpe.. arată super agresiv. Mișto!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: