Vrei Niște Adidași Supra ca ai lui Justin Bieber?

Băi. Știu că Justin Bieber este the shit și că toate gagigile de 15-16 ani sunt fleașcă după el. Dar e meritul lui. Știe să miorlăie și lumea îl apreciază.

Chestia e că la fel cum se întâmplă cu cam toate vedetele care contează, multă lume vrea să îl imite, măcar prin vestimentație, dacă altfel nu se poate.

Ei, recent mi-a fost adus la cunoștință că se caută în draci adidași ca ai lui Justin Bieber și am zis că gata, gagiul și-a lansat propria linie de încălțăminte și caută să mulgă ce bani poate  de unde apucă. Da, numai că după 5 minute n-am reușit să găsesc nimic prin tot netul. Ceva oficial, mă refer.

Sunt căruțe întregi de site-uri care cică vând adidași de-ai lui Justin, dar mi-e că nici unul nu-i făcut cu cunoștința sau aprobarea lui. Doar maimuțoi care încearcă să câștige de-o pâine de pe cocoașa lui.

Ce am reușit să înțeleg, totuși, este că s-ar putea să fie totuși ceva la mijloc între Bieber și Supra. Adica, din 10 site-uri să zicem, 8 dintre ele mentionează Supra ca fiind marca lui favorită.

Prietenii de la Sneaker News au publicat niște cuvinte mai pertinente în care menționează câteva modele cu care l-au surprins încălțat, printre care the Nike Air Yeezy 2 “Pure Platinum”. Dar s-au lăsat și ei în speculă, cum că Supra ar colabora cu artistul pentru o colecție de adidași numai pentru pizdiuci de ăștia, copchii. Are sens.. Toți carcalacii sunt morți după el, deci ar putea fi o imagine foarte bună pentru brand.

Ei bine, mai jos găsești câteva imagini cu adidașii ăștia, așa cum l-au pozat gagii acum câteva luni.

Și dacă îți plac, poate te gândești să-ți iei și tu o pereche de Supra. Just sayin’.

cineva anonim decembrie 1, 2012 la 6:29 pm

asta care a facut acest articol si a tot comentet de-ampulea, e muist….tu asta beton, sugi pula, si macar cand ai sa fii si tu ca el atunci comenteaza…muistule…

Răspunde

Eugen Lisov decembrie 13, 2012 la 12:31 am

Gogule, în primul rând, ia mai citește o dată și apoi vino să-mi plângi aici. Am zis că Bieber e baiat super. Nu-mi pasă mie de el, dar știe meserie. Motiv pentru care și are nu știu câte zeci de milioane de fani.

În al doilea rând, așteaptă și tu să-ți iasă vre-o 3 floci la coaie și apoi apucă-te să înjuri lumea fără rost. Cauți să ți-o iei în freză ca prostul.

Răspunde

bianca septembrie 14, 2013 la 1:14 pm

si eu vreau il iubesc pe justin bieber chiar daca am 10 nai

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: