Adidași Energie

Energie este o unul dintre cele mai avangardiste branduri din industria de fashion din Italia. De-a lungul istoriei și-a creat o imagine care îl diferențiază clar de orice concurent, motiv pentru care are și o priză uriașă la public.

Cei de la Energie s-au orientat către piața reprezentată de adolescenții mai nonconformiști, motiv pentru care promovează această imagine de rebel. Și chiar le iese bine jmecheria.

Dacă acum câțiva ani știam doar câțiva oameni pasionați de acest brand, acum aproape că nu trece o zi fără să vad pe cineva purtând o pereche de adidași sau blugi Energie. Si e normal, sunt Italieni.. se pricep să facă niște haine drăguțe.

Adidașii și blugii Energie

Dintre toate produsele, blugii lor au un succes enorm. Au grămezi de modele interesante, numai că nu prea mă văd eu purtând  chestii cu prea multe zgârieturi…

Adidași EnergieDar adidașii Energie sunt cu totul altă poveste… aici chiar îmi place faptul că sunt exagerat de încărcați cu detalii. E drept, ultima lor colecție este mult mai simplă..

Țin minte că acum câțiva ani aveau niște adidași aduși de pe altă planetă. Aveau niște jucării acolo care nu puteai să le treci cu vederea. Acum văd că au trecut la un stil mai simplist. Unele modele chiar bat spre tenișii aia care se găseau când eram mic pe la tarabe și care se rupreau după două merciuri de fotbal. Cine știe, or fi schimbat designerul șef sau poate că nu le-a mers așa de bine de prima dată.

Modele scoase de ei sunt pentru purtat casual. Nu au ceva proiectat special pentru basket sau vre-un alt sport. Pur și simplu arată bine și te simți confortabil în ei.

Și, cum adidașii ăștia de la Energie sunt în continuare diferiți de orice alt brand, chiar merită să-ți iei o pereche.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: