Adidași Ed Hardy

De vre-un an de zile văd la tot colțul adidașii aștia Ed Hardy. Bine, poate că nu știam de bradul ăsta până de curând și acum mi-a sărit în ochi, dar stai să vezi… au cele mai belea modele!

Cum? Când? De unde au apărut așa dintr-o dată?

Brandul Ed Hardy este construit pe baza lucrărilor artistului în tatuaje (cum altfel aș putea să zic tattoo artist?) Don Ed Hardy, care de-a lungul carierei sale de aproape patruzeci de ani, nu numai că a creat sute de modele de tatuaje, ba chiar a publicat peste 25 de cărți privind arta alternativă. Aceste cărți cuprind atât lucrări de-ale sale cât și ale altor artiști.

Linia de haine Ed Hardy a luat naștere în 2004 când Christian Audigier, fostul designer șef al celor de la Von Dutch, a cumpărat drepturile de a produce o linie de îmbrăcăminte bazată pe numele și desenele lui Don.

Afacerea pare să fi mers strună până acum pentru că văd peste tot tricouri, blugi, adidași

Cum sunt adidașii ăștia Ed Hardy?

Păi, aruncă și tu o privire.

Adidași Ed HardyAi zice să sunt adidași de pânză obișnuiți, cam ca ăia pe care îi găsești la Converse. Ai zice că poți să-i personalizezi chiar tu…

Dar, tată, uită-te ce imprimeuri au.. Nu cred că mai reușești tu să pui mâna pe așa ceva vre-o dată.

Ce-i tristuț e că mai toate modelele pe care le vând sunt pentru fetițe sau copilași 🙁 Noi ăștilalți, cred că trebuie să ne mulțumim cu alte treburi…

Dacă ești interesat, poți să găsești mai multe modele de adidași Ed Hardy chiar aici.


Leave a Comment

Previous post:

Next post: