Adidași Clae

De câte ori nu ți s-a întâmplat să îți iei o pereche de adidași sau pantofi care să te chinuie la început, dar pe urmă să te ierte și să înceapă să fie confortabili?

Umm.. nici mie. Am început să mă obișnuiesc cu durerea sau pur și simplu nu m-au mai deranjat, dar niciodată nu mi s-a întâmplat să devină dintr-o dată confortabili. Poate că le-am dat foc prea devreme.

Dar uite că există brandul Clae care promite totuși că adidașii săi nu numai că sunt super mișto, dar și că aceștia se adaptează piciorului tău și devin mai plăcuți pe măsură ce-i foloseșt mai mult. Mergând mai departe pe linia asta, în momentul în care îi tocești de-ți ies cartoafele, ar trebui să te simți ca un bebeluș în poala mamei…

Lăsând gluma la o parte…

Adidași ClaeAdidașii Clae sunt proiectați pentru a veni în întâmpinarea clienților care își doresc încălțăminte de calitate premium. Fără vrăjeli ieftine. Numai materiale de calitate.

Așa cum se laudă cu fraze pompoase ca “smart essentials fit for the modern man”, whatever the fuck vrea aia să însemne, încălțămintea firmei este făcută să evolueze și să reziste.

Și adevărul este că se vede. Trecând peste ignoranța mea, Clae chiar are grijă să facă niște produse în care calitatea este observată în cele mai mici detalii. Cusăturile și îmbinările sunt opere de artă. Combinând pielea cu diverse țesături, au pus la punct niște modele de adidași care sunt pe cât de simple, pe atât de elegante.

Less is more, ce pizda mă-sii.

N-am reușit să-mi dau seama de unde sunt. Ar fi interesant să descopăr că-i un producător românesc 🙂

Am aflat până la urmă, sunt americani ..

Să vorbim despre prețuri?

Evident că la cât i-am lăudat, o să trebuiască să-ți dezgropi și ultimii arginți ca să-ți iei o pereche. Pe MyCloset ai să-i găsești de la 300 Lei până pe la 550 Lei. Comparabil cu Lacoste după măsurătorile mele. Dezavantajul este că e un brand puțin mai cunoscut. Pe de altă parte, nici nu vrei să fii o dronă. E drăguț să ai ceva mai special.

Aruncă o privire la selecția asta de adidași Clae și dacă este vre-o unul care să te facă să simți furnicături în talpă, bagă-i în coș.

Lasă și un comentariu mai jos dacă ți-au plăcut.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: