Adidas Lansează Modelul ZX 8000 Emperor

Adidas le-a pregătit o surpriză tuturor fanilor Star Wars anul acesta. Pregătește-te, pentru că Împăratul vine! Adidas lucreaz de ceva vreme la acastă colecție iar rezultatele sunt mișto..

Vezi poza de mai jos cu modelul ZX 8000 Emperor… îți taie răsuflarea. Chiar îți dă impresia că împăratul Palpatine a pus cumva stăpânire pe adidașii tău cu fulgerele lui.

Îmi place cum imaginea intunecată, diabolică, dată de fondul negru, este adusă la viață de fulgerele bleu deschis de pe talpă și cele trei linii Adidas.

Adidasul Adidas XZ 8000 EmperorCeea ce e mai ca lumea e că talpa strălucește în întuneric, când capătă un albastru ca din matrix. Trebuie să fie o imagine înfiorătoare când îl vezi pe Darth vader cum ieșe din penumbră încălțat cu adidașii ăștia…

Bucata de plastic de pe călcâie este plasată de un artist… cu negrul acela strălucitor, scoate în evidență bleu-ul din spațiile goale. Și, ce imi place mie cel mai mult este maroniul limbii și al interiorului.. Parcă întregește cumva toată imaginea.

Cei de la Adidas ua planuri mari pentru primăvara asta (care a venit într-un final!). Au de gând să scoată o întreagă colecție de adidași Star Wars (și o linie de îmbrăcăminte). Cică o să vină în două rânduri: Un pachet inspirat direct de costumele personajelor din cele șase filme,  așa-zis-ul ‘pachet select’, și un al doilea ‘pachet direct’ care o să fie o imbinare mai largă a ideii Star Wars cu elemente pop și sport.

Am văzut și celelalte modle și, ce-i drept, arată super. Dar rămân la ideea că SX 8000 Emperor este mai intimidant. Nu are nimic țipător, dar te face să îi acorzi atenția.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: