Adidas Lansează Modelul Clima 360

Acum că tot a venit primăvara și suntem gata de ieșit la joacă, e timpul să te echipezi pentru noul sezon. Și din moment ce terenul de baschet este unul din locurile cele mai potrivite pentru a petrece o dupăamiază însorită, poate că e bine să începi cu o pereche nouă de adidași.

Cei de la Adidas numai ce au lansat modelul Clima 360.

Adidasul are partea superioară pictată cu un negru ușor strălucitor și o talpă care vine în mai multe culori. Îți cam atrag atenția, dar nu te apropia fără ocelari că s-ar putea să orbești… Cel puțin galbenul ăsta radioactiv este de pe altă planetă.

E un constrast binevenit față de partea superioară care e destul de simpluță. Bine, cele trei dungi Adidas arată mișto. Sunt la rândul lor compuse din cinci dungi de o culoare metalică care incheagă bine tot ansamblul.

Adidas Clima 360

Ce super tehnologii sunt folosite?

Adidașii folosesc tehnologia Climacool care pretinde să țină temperatura picioarelor la un nivel redus, chiar și după un efort prelungit.  Ei îi zic ‘răcire de 360 de grade pentru întreaga talpă’. Cât de bne funcționează nu știu, dar e binevenită.

De asemenea, folosesc și  ‘Torsion System’ care oferă susținere sporită pentru picior, ca să te simți tot timpul confortabil.

La prețul de 85 de dolari anunțat pe site-ul Adidas, cam merită pentru o pereche de adidași de basket cât de cât profesionistă.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: